»»-(¯`v´¯)-» SanaSevdam Sevgi Ve Aşk Forumu | Aşk Resimleri, Gothic Resimler, Emo Resimler, Nickler, Güzel Sözler, Şiirler...

Tam Versiyon: yeni temamızı nasıl buldunuz :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar yeni temamız nasıl....isteyen herkes Profilindeki Kullanıcı Stilinden Vira isimli eski temamızı veya bzoUNtu adlı yeni temamızı seçebilir... yorumlarınız nasıl olacak acaba Resimleri Ve Linkleri Görebilmek İçin KAYIT Olun veya GİRİŞ Yapın
teşekkürler eline sağlık gerçekten çok hoş ve güzel olmuş 8) ama rumuzlar pek belli olmuyor temayla aynı renkte oldukları için... Resimleri Ve Linkleri Görebilmek İçin KAYIT Olun veya GİRİŞ Yapın
rumuz renklerini editlemede çok düşündüm ama genel olarak rumuz rengi değişirse diğer bazı yazılarda ve üyelerin göremediği yönetim paneli yazı rennkleride değişiyor bu da benim açımdan zor oluyor...umarım bi çaresini buluruz Resimleri Ve Linkleri Görebilmek İçin KAYIT Olun veya GİRİŞ Yapın
temalar arasında geçiş yapabilmek için buton eklendi...

Resimleri Ve Linkleri Görebilmek İçin KAYIT Olun veya GİRİŞ Yapın
supper bi tema yhaa...sahsen yf bayıldım saol saol saol adminiimmm Resimleri Ve Linkleri Görebilmek İçin KAYIT Olun veya GİRİŞ Yapın
gulşaha katılıorum harika oldmuşşş.. 8)
Referans URL